Hoppa till huvudinnehåll
x

Om Företaget

Skapa ditt liv i balans - Mentorskap & Coaching

Wellbalanced riktar sig till såväl privatpersoner som företag och erbjuder ett flertal tjänster inom mentorskap och coaching, bland annat individuella samtal, workshops, temaföredrag och kurser.

Coachen som fattade rätt beslut

Wellbalanced grundades av mig, Elisabeth Olger, CTI- och ICF-certifierad coach och diplomerad mentor. När jag hörde talas om coaching 2005 insåg jag att det var något jag verkligen skulle trivas med och nu i efterhand vet jag att det var rätt tänkt.

Jag är utbildad av CTI (The Coaches Training Institute), CPCC, och certifierad av ICF (International Coach Federation) PCC, den internationella kvalitetsstämpeln för coacher.

Ju mer erfarenhet jag fått av arbetslivet ju mer känner jag att jag vill dela med mig av de kunskaper jag har och de fallgropar jag ramlat i och utbildade mig till mentor, 2013, på Mentor International. Ett mentorskap baserat på erfarenheter och ett coachande förhållningssätt.

I min verksamhet coachar jag klienter och håller egna workshops. Jag leder även workshops för CTI (The Coaches Training Institute), ett av världens största och äldsta coachutbildningsföretag, där jag lär ut coaching runt om i Europa. För CTI leder jag också grupper av coacher som vill fördjupa sina kunskaper och bli certifierade.

Erfarenhet från flera branscher

Jag är ursprungligen från Göteborg (jodå, det hörs fortfarande), men flyttade till Skåne 1985, då jag som färsk ingenjör blev trainee på ett stort industriföretag. Sedan dess har jag bytt både arbetsuppgifter och -platser några gånger och samlat kunskap inom marknadsföring, försäljning, mode, inredning, kroppslig och mental hälsa samt HR, erfarenheter som jag i dag har stor nytta av.

Aktiv även på fritiden

Jag bor i Malmö och det är inte omöjligt att du stöter på mig när jag utövar någon av mina två favoritsysselsättningar - glider fram på in-lines på Ribban eller sitter på hästryggen i Hyllie.

Kontakt